Julbord Kristianstad 2020

Välkommen till Julbord Kristianstad 2020


Ja, du kanske tycker att det är ett  konstigt namn på en hemsida, men det finns en anledning till att jag valt just denna kombination av ord, Julbord Kristianstad.

När någon i Kristianstad söker efter ett ställe de kan äta julbord på så är chansen stor att de plockar fram datorn och skriver in just den frasen julbord kristianstad i tex Google…

Du kanske letar efter julbord till dig och dina anställda eller så ska du och familjen eller vännerna ut och ha en trevlig kväll äta god mat och dricka gott.

Jag ville att du skulle hitta min hemsida för jämfört med de flesta andra hemsidor som dyker upp så äger jag ingen restaurang.

Opartisk konsument, ja det stämmer faktiskt jag är en konsument precis som du som sökt efter Julbord i Kristianstad. När jag sökte i Google, var jag inte speciellt nöjd med de förslag som dök upp så då bestämde jag mig för att sätta ihop min egen hemsida om utbudet av Julbord i Kristianstad.

Tiden går fort och December närmar sig, innan vi vet ordet av det så är julen snart här. För att få den tid som passar dig och dina gäster bäst så gäller det att vara ute i god tid när du bokar julbord.

Vilken typ av julbord letar du efter?

Ett traditionellt svenskt julbord med de klassiska inslagen av inlagd sill, gravad lax, janssons frestelse, julskinka, köttbullar, revbens spjäll, olika sorters korvar och vörtbröd. Vi har också skånska delikatesser som brun kål, “rögad” ål och fläsk som serveras på det traditionella julbordet. Till dessert njuter vi gärna av Ris a` la Malta.
Till julbordet  dricks ofta julmust, svagdricka, porter eller julöl. Vill man ha något starkare till är det snapps som gäller.

Om du är vegeterian och söker efter ett Vegetariskt Julbord så finns det vissa restauranger i de större städerna Stockholm, Göteborg och Malmö som specialiserar sig på det. I Kristianstad har jag inte hittat någon som erbjuder enbart vegetariskt julbord. Det bästa med det traditionella julbordet är ju faktiskt att vissa delar redan är vegetariskt.
På denna hemsida Julbord Kristianstad kommer vi att lägga ut information och artiklar om julbord, recept på rätter som inte får missas på det svenska julbordet men viktigast av allt vi kommer att rekomendera restauranger som vi vet håller hög klass, serverar god julmat och som har trevlig personal.

Det är bara jul en gång om året, när vi äter julbord vill vi ha en trevlig gemytlig stämmning och serveras god mat och dryck.

Vill du ha en lista på restauranger, Julbord Kristianstad, har vi skapat en här för dig.

Har du några tips och ideer om hur vi kan göra sidan bättre så kontakta oss gärna under fliken Kontakta oss.
Julbord Kristianstad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *